Onze diensten

VagCars Onderhoud

Bij VagCars brengen wij uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda weer in een perfecte staat van dienst. Kleine beurt, grote beurt, leveren en monteren van zomer/winterbanden maar ook grotere reparaties zoals het vervangen van de distributieriem ( ketting )  als ook het vervangen van een complete versnellingsbak kunnen we verzorgen. Neem voor een offerte op maat contact op met een van onze medewerkers.

VagCars Schadeherstel

Schade aan uw voertuig is een ergernis op hoog niveau. Wij herkennen dit en bieden u een oplossing op maat. Met onze moderne technieken kunnen we snel reageren en uw auto weer op afzienbare tijd in topconditie brengen. Onze mogelijkheden zijn verreikend op dit gebied. Richten, spuiten, ruitherstel en uitdeuken zonder spuiten vallen binnen onze mogelijkheden. Tevens beschikken wij over de juiste software om uw VAG-auto uit te lezen en storingen op te lossen.

VagCars verkoop

Wij hebben altijd diverse modellen Volkswagen, Audi, Seat en Skoda op voorraad staan. Dit zijn onze eigen projecten waar we met vol enthousiasme aan gewerkt hebben en volledig achter kunnen staan met het oog op kwaliteit. U koopt dus een auto die uit schade afkomstig is met de garantie van een nieuwe ! Het is alleen de prijs die het verschil maakt in uw voordeel. Vaak kunt u ook nog uw wensen aangeven zodat uw nieuwe auto precies geleverd wordt zoals u dat helemaal in uw droom had voorgesteld. Kortom .. een Win-Win situatie bij VagCars ! Voor de actuele voorraad kunt altijd contact met ons opnemen of kijken op de aanbodpagina.